21.05.2013 Yeni ofisimiz!

0532 237 88 85

info@zenemlak.com

21.05.2013 Yeni ofisimiz! Emlak, peyzaj ve mimarlık alanında yaptıkları çalışmalarla kısa sürede Zen Grup artık yeni yerinde hizmet verecek. Zen Grup’un hizmet ofisi açılışında siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi 

2004 yılında kurulan Zen Grup, Arapsuyu Mahallesi 600. Sokak Ebru Apt. No: 37/2 Konyaaltı adresindeki yeni hizmet ofisini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Emlak, peyzaj ve mimarlık alanlarında hizmet veren Zen Grup ‘Sizin için her yerde’ sloganıyla çıktıkları yolda başarılı işlere imza attı. Sektörde yakaladığı ivmeyi yeni hizmet ofisi ile taçlandıran Zen Grup’un açılış törenine iş ve siyaset dünyasının önde gelen simaları katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in de aralarında bulunduğu seçkin davetlileri Halil Zengin ve Kuzey Zengin kapıda karşıladı.

Kurdeleyi başkanlar kesti

Görkemli açılış töreninde davetlilere ‘hoş geldiniz’ konuşması yapan Zen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Zengin 2004’ten bu yana Antalya’da emlak, mimarlık ve peyzaj sektöründe hizmet vermekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Zengin, Türkiye ve yurt dışından gayrimenkul ihtiyaç sahiplerine en uygun hizmeti sunan Zen Emlak ve Zen Arsa Ofisi aracılığıyla kısa, orta ve uzun vadeli bir nevi danışmanlık hizmeti verildiğini belirtti. Zen Mimarlık Yöneticisi Kuzey Zengin ise yaptığı değerlendirmede müşteri memnuniyetini önemseyen çalışma anlayışı ile hizmet verdikleri sektörde en iyiyi hedeflediklerini anlattı.

Sevenleri yalnız bırakmadı

Hizmet binasının açılış kurdelesini birlikte kesen Mustafa Akaydın, Muhittin Böcek ve Süleyman Evcilmen, Zen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Zengin’e yeni yerlerinde başarı diledi. Davetliler, kurdele kesimi töreninden sonra Halil Zengin ve Kuzey Zengin’in eşliğinde hizmet ofisini gezdi. Tören boyunca davetlileriyle yakından ilgilenen Halil ve Kuzey Zengin, açılışa gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için davetlilere teşekkür etti. Tüm davetliler, tören sonrasında kendileri için hazırlanan ikramların bulunduğu kokteyl bölümüne geçerek, günün ilerleyen saatlerine kadar sohbet etti.

top