Antalya Boğaçayı Projesi ne zaman tamamlanacak?

0532 237 88 85

info@zenemlak.com

Antalya Boğaçayı Projesi ne zaman tamamlanacak?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın en çılgın projesi olacak dediği ´Konyaaltı’nın İncisi Boğaçayı Projesi´ için müjde verdi. Türel, "Şimdi maketlerini gördüğünüz bu projelerin 3 yıl sonra içinde gezeceksiniz." dedi.

ntalya’ya dev projeleri, vizyon projeleri birbiri ardına kazandıracaklarını kaydeden Başkan Menderes Türel, hızlı tren projesinin başlı başına bir rüya proje, Boğaçayı Projesi’nin ise Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin ikinci çılgın projesi olduğunu kaydetti.


Konyaaltı için uzun zamandır planlanan Boğaçayı projesinin başlayacağı hakkında müjde veren Başkan Menderes Türel, “Büyük bir heyecanla çalışmalarına başlayacağımız Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul gibi Antalya’nın çılgın projesi olacak” dedi.


Bir hızlı tren projenin bile başlı başına rüya proje olduğunun altını çizen Başkan Türel şöyle konuştu: “Boğaçayı Projesi Antalya’ya ekonomik zenginlik katacaktır. İstihdamın önünü açacak. Binlerce kişi ekmek yiyecek. Konyaaltı’nda emlak fiyatları yüzde 300-400 artacak. Dünyanın en önemli projelerinden bir tanesi. Şimdi maketlerini gördüğünüz bu projelerin 3 yıl sonra içinde gezeceksiniz.”


Proje nasıl olacak?


Konyaaltı’nı Venedik gibi yapacak olan Boğaçayı projesi kapsamında büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil ve güzel bir aktivite alanı oluşturulacak. Gerçekleşmesiyle Antalya´nın şehir merkezine binlerce turist çekmesi planlanan proje ile şuan 6 kilometre olan Konyaaltı Plajı, Boğaçay projesi ile 40 kilometre uzunluğunda olacak. Bu vesileyle, yat turistleri Antalya´ya seyahate başlayacaklar.


top